top of page
läder Craftsman

Om oss

Ceder Möbler är ett företag med verkstad i Trelleborg. Vi är verksamma inom hantverkaryrket och verksamheten är uppdelat i två delar, möbeltapetsering och snickeri. 

Ceder Möbler erbjuder hantverkartjänster med toppkvalité och våra anställda har över 20 års erfarenhet av yrket. Dessutom är Ceder Möbler en av Sveriges grönaste företag då vårt arbete är klimatsmart. Vi erbjuder dina möbler en andra chans och på så sätt minimerar vi klimatavtrycket drastiskt. Detta är ett sätt för oss att erbjuda våra kunder miljövänliga tjänster och tillsammans med kunderna vara en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.

Våra tjänster

Ceder Möbler är uppdelat i två delar och erbjuder tjänster inom möbeltapetsering och snickeri. 

Möbeltapetsering

Det som omfattas av tjänsten möbeltapetsering är att vi ordnar material, syr och tapetserar alla sorters möbler. Här omfattas även bil & båtinredningar samt tandläkarstolar mm. Vi syr även gardiner

Snickeri verksamheten

Snickerivermsaheten är brett och omfattar mycket inom byggbranschen. Vi snickrar och bygger soffor, sängar och alla sorters möbler. Vi bygger altaner,fasader, staket och utför renoveringsuppdrag hemma hos kunder som exempelvis köksrenoveringar, monteringar, golvsättning, bygga och riva väggar mm.

 

Allt är samlat i ett just för dig

Ring

073-591 58 21

079-055 97 99

Email 

Följ oss

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page